twitter met TVZ
Twitter 

Facebookpagina van TVZ
 Facebook
youtube

Headerfoto 1

Welkom op onze 

website

Headerfoto 6

TVZ

Ook op social media!

 

Headerfoto 5

TVZ

Centre court

Headerfoto 9

TVZ

Versterking gezocht

voor ons bestuur

Headerfoto 4

Vrijwilligers gezocht

Meld u aan!

 

Inschrijven voor tennislessen is mogelijk voor leden van TVZ. Uitzondering op deze regel zijn door de tennisvereniging georganiseerde introductie programma’s, zoals Maak Kennis Met Tennis, Tenniskids en/of clinics. 

TVZ stimuleert de jeugd om lessen te nemen en biedt deze aan in gesubsidieerde en gesponsorde pakketvormen. Voor de allerkleinste jeugd, de Tenniskids, zijn er introductie/kennismaking lessen:

10 lessen max. 8 kinderen in een groep, 45 minuten.

 Lesgelden worden geïncasseerd door de tennisschool.

 

Beschikbaarheid van banen voor tennislessen

Er is tijdens de lessen in principe één baan beschikbaar. Indien de groepen groter zijn dan 6 personen kan er op twee banen les worden gegeven.Bij grote drukte van niet lessende leden, treedt het afhangsysteem in werking of mag men uitwijken naar de buren bij TVR zoals afgesproken. Zie berichtgeving in het clubhuis.

 

Uit de nieuwsbrief van september en oktober 2018:  

Trainer

Het bestuur heeft in zijn laatste vergadering het besluit genomen om in zee te gaan met Tennis-Vision. Dit met het oog op de toekomst en aansluitend op de plannen om een uiterste inspanning te doen om tennis weer onder de aandacht te brengen bij het publiek, maar ook iets extra’s te kunnen bieden. Zo heeft TVZ zich aangesloten bij o.a. de organisatie Sjors Sportief, die de sporten landelijk onder de aandacht brengt bij de scholen. We gaan de basisscholen weer uitnodigen om - i.p.v. gymlessen - op ons park te komen tennissen, en nog veel meer ideeën. Daar hebben we de ondersteuning van Tennis-Vision bij nodig, maar ook de mogelijke betrokkenheid van leden van TVZ, die het wel leuk vinden de kleintjes te begeleiden en ze wegwijs te maken binnen de tennissport.

We zijn met de tennisschool “Tennis Vision” overeengekomen dat zij de lessen binnen onze vereniging kunnen gaan verzorgen en wel op de reeds bestaande avond en uren. Misschien in de toekomst ook op andere tijden in onderling overleg.

Alle details omtrent deze trainingen komen deze week beschikbaar en kunnen we starten.
De trainer die we toegewezen krijgen is iemand die op hoog niveau speelt en uitstekend les geeft. Hij is een reus van een kerel met de melodieuze naam Quinton de la Punto, een vent met humor en dat is ook wel een vereiste, dat het niet alleen maar om de lessen gaat, maar dat er ook een brok gezelligheid bij komt kijken.

Ik zal het zeker in het begin kritisch blijven volgen. Daar kunt U van op aan.
De tennisschool en de trainers voldoen aan de wettelijk norm t.a.v. Verklaring Onberispelijk Gedrag en het overleggen van de verplichte certificaten om tennisles te mogen geven.
Ook worden conform de verenigingseisen de condities waaronder les wordt gegeven bij de vereniging gedeponeerd en vermeld op de website via een link.

Namens het bestuur

Leendert Santema,
Voorzitter