Jeugd

Jeugd

Bij TVZ (Tennis Vereniging Zevenaar) vinden we het belangrijk dat jong en oud plezier heeft in het beoefenen van tennis.  Hoe jonger je begint met tennis, hoe leuker het is en hoe beter je wordt! 

Tennislessen

Voor kinderen is het belangrijk om tennistrainingen te volgen, zodat ze goed leren tennissen. Alle jeugdtrainingen worden verzorgd door Tennisvision. Bij TVZ kun je het gehele schooljaar tennisltraining volgen. In overleg met de tennistrainer en jeugdcommissie wordt gekeken bij welke groep jij het beste past.

Jeugdcompetitie

Voor de jongste kinderen is er de Tenniskids competitie van de KNLTB. Deze competitie is voor kinderen tot en met 12 jaar. De nadruk ligt vooral op wedstrijdjes spelen en oefenen en samen plezier maken. Ben je in de leeftijd van 11 tm 17 jaar, dan kun je meedoen aan de juniorencompetitie. Het is uitdagend en door wedstrijdjes te spelen word je sneller beter. Daarnaast is het ook erg gezellig! 

Activiteiten

Naast de tennistraining en jeugdcompetitie organiseert de jeugdcommissie vier keer per jaar een leuke, gezellige en sportieve activiteit. Samen tennissen, spel en lachen zorgt voor een fijne club waar je mag zijn wie je bent!

Enthousiast geworden?

Lijkt het jou leuk om bij TVZ te komen tennissen? Stuur een mail naar [email protected] om een keer een proeftraining mee te komen doen of andere vragen te stellen. Wie weet  sta jij binnenkort bij ons op de baan een balletje te slaan! Zien we je daar?

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 316 523 316

Adres

Einsteinstraat 14
6902 PB Zevenaar