Trainer

TennisVision

Training voor volwassen

Wij verzorgen wekelijks super leuke en leerzame trainingen voor volwassenen. Dit zijn vooral groepstrainingen en worden meestal 's avonds gegeven tussen ca. 19.00 - 22.00. Overdag trainen behoort overigens wel tot de mogelijkheden. Groepen worden ingedeeld op niveau. Er zijn trainingen voor beginners (niveau 9), recreatieve competitie spelers (niveau 8 t/m 6).  

Beginner?... Neem les!

Als je wilt beginnen met tennissen en weinig tot geen ervaring hebt, dan is het heel erg leuk, nuttig en leerzaam om tennislessen te nemen. Je leert stapsgewijs de juiste technische vaardigheden van diverse slagen zoals de forehand, backhand, opslag en volleys. Je leert alle regels en etiquetten van zowel het enkel- als dubbelspel. En bovenal ervaar je hoe leuk het is om met anderen beginnende tennissers in de groep gezamenlijk plezier te maken, lekker te bewegen, en natuurlijk vooruitgang te zien!

Privé of duo training

Privé of duo training is de meest effectieve manier om in relatief korte tijd een goede basis aan te leren. Dit kan samen met een vriend, vriendin of andere tennispartner. Eénmaal de basis onder de knie, dan kun je eventueel ook instromen in een vaste wekelijkse trainingsgroep.  

Speel zo vaak mogelijke en vind je weg binnen de vereniging! 

Wij adviseren ook om naast de wekelijkse tennisles zoveel mogelijk ook zelf te tennissen en mee te doen aan bijvoorbeeld interne clubactiviteiten speciaal gericht op beginnende tennissers. Wij doen ons uiterste best om je wegwijs te maken binnen de tennisvereniging.  

Link naar TennisVision: Home - TennisVision

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 316 523 316

Adres

Einsteinstraat 14
6902 PB Zevenaar